Идеите зад магазин SHAMANICA

За нашите продукти:

Основните продукти, които внасяме са  от Азия, Ориента и Южна Америка. Стремим се да разширяваме продуктовата гама, която предлагаме, за да обогатим живота Ви в множество сфери. Разполагаме с широка мрежа от приятели и дистрибутори по цял свят и непрекъснато научаваме и откриваме нови  възможности, които да предложим на клиентите си.

Основен наш приоритет е да запазим традиционното. Повечето от предлаганите стоки са Fairthrade, продукти от честна търговия, като по този наичн подпомагме икономически изостаналите региони на планетата. Така продуктите които закупувате вършат своето добро дело в 2 посоки, от една страна вие получавате уникални продукти от нас, а нареща производителите им могат да запазят своят традиционен начин на живот и препитание.

Добро качество на реални цени е нашият основен приоритет и социален ангажимент. Надяваме се да докоснем всеки от Вас с нашите продукти!

Предлагаме Ви най-добрите оферти, на цени по ниски от средните за Европа, за да може Вие, нашите клиенти, да се възползвате не само  от най-доброто на пазара, но и да се убедите, че такива продукти са достъпни за всяко семейство.

За доставка:

При поръчка на обща стойност над 75 лева стойността на доставката до офис на куриер е за сметка на магазина. Ние се целим да постигнем едно наистина качествено обслужване и индивидуална грижа за всеки един клиент, отлични цени и бързи доставки

Как работим:

Политиката на ТРАНСХАНДЕЛ ЕООД е да предлага продуктите си само онлайн, затова търси да изгради мрежа от партньорски магазини в цялата страна.

Ако имате интерес към нашите продукти и разполагате с магазин, йога студио или изградена мрежа от клиенти, ние предлагаме:

– изгодни условия за дистрибуция

– реклама в нашите сайтове

– професионално съдействие и консултация

За контакти:

Свържете се с нас на тел. 0882 796 760

Или на имейл: mail@shamanica.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *